Her er en oversikt over de mest brukte flystedene. Det finnes flere.

 

 

TOVDAL

 

  SWphotoFølg Fv.272 til Tovdal. Sving av til høyre etter Hillestad, på en vei som går opp i lia til et hyttefelt. Betalingsvei. 60kr legges i konvolutt i bunnen av veien.

Kjør nesten til hyttene i toppen, parker på en fylling som kommer på høyre side. Stien er merket ned i heia langs veien, se etter en stein som det står PG på. Man går ca 100 høydemeter ned lia, fra start er det ca.280 høydemeter ned til landing.

Nå er det også rydda på start og alle jordene du ser fra start kan landes på, bare det ikke er høyt gress eller dyrket. Jordet på siden av kirka er kjempestort og er en utrolig fin landing! Er det høyt gress eller dyrket, finnes det noen myrer nede i dalen =)   PP2 plass!

 

 

Åraksbø i Byglandsfjord: Fint sted for alle nivåer. Hang og termikk. Også her er det en bom, men uten nøkkel.

Landing er ved kirka.

Sett fra Start. Landing til høyrefor kirka.

 

 

BUDALSHEIA i Kvinesdal

 E SEphotoNydelig plass øverst i Østerdalen i Kvinesdal.
Landing enten på en av de store udyrkede myrene eller på et enormt jorde rett frem fra start. For å komme til starten må man kjøre opp til RV42 og følge den mot Tonstad til man kommer til Mygland. Der svinger man opp til venstre gjennom et gårdstun. Sommerstid fikk vi lov å kjøre en skogsvei som går mot starten. De siste 400m må spaseres videre inn til Budalsheia. (Mesteparten av høydemeterene er unnagjort i bil). Starten åpen og har veldig god plass. PP2

 

 

 

UTSIKTEN i Kvinesdal

 

 SW W NWphotoLangs gamle E-18 kommer man til Utsikten Hotell. Her kan man ta av rett ved veien(krevende start). Motsatt av innkjørsel til Hotellet er det en liten vei inn i skogen. Følg denne ca 150m til en lysning, her er det merket sti med røde band opp til nyryddet pp2 start. Landing på fotballbanen.

 

 

 

 

Fennefoss i Evje og Hornnes:

Stedet kan være vanskelig. Fly bare med erfarne folk, egner seg ikke for nybegynnere.

 

 

Reddal i Grimstad:

 

 

 

 VALLE i Setesdal, Tveitebø heieveg

 SW W NWphotoNV-V-SV-start høy: Kjør en bilvei som heter “bispevegen” helt til topps i fjellet det nordøstlige hjørnet av Valle sentrum. Dette er en bomvei som koster 100,- per tur, eller 500,- for årskort, og går opp til over 1000 moh. Husk kontanter! Bom er merket Tveitebø Heieveg. Det er 770 meter høydeforskjell til landing i dalen fra starten.
Fra parkeringsplass på toppen er det 5-15 min. å gå til startbare områder, siden der er et lite platå foran parkeringsplassen. Forøvring er dette over tregrensen så de fleste områder her er både startbare og topplandbare

Landing på Valle Motell 59.210874, 7.532757

http://www.valle-motell.no/

Her kan man overnatte til en grei pris, og vi har fått lov til å lande på gressplenen.

 

 

Eiken i Hægebostad. Hekkfjell ligger vel 450 meter over bakken og 700 meter over havet. Et flysted for alle nivåer. Her kan man fly hang og termikk. Det er bom på vegen til Hekkfjell.

Nøkkel kan leies av grunneierne.